Facebook

Facebook is een wereldwijd bekend online social netwerk. Op deze website kunnen gebruikers hun persoonlijke interesses met anderen delen. Momenteel zijn er meer dan 1 miljard actieve gebruikers van Facebook. Dit is meer dan het aantal inwoners van heel Europa! Iedereen kan een persoonlijk profiel aanmaken op Facebook, hierbij kun je je connecties maken met andere gebruikers om zo de interesses en berichten van vrienden en kennissen online te volgen. Mede door het succes van smartphones wordt Facebook door vele mensen dagelijks gebruikt.

Facebook Fanpages en bedrijven pagina’s

Bij Facebook kunnen bedrijven een fanpagina aanmaken. Op deze pagina kunnen bedrijven berichten plaatsen en ook bepaalde acties zoals prijsvragen plaatsen. Wat men vaak met een prijsvraag op Facebook wil bereiken is het verkrijgen van fans. Mensen kunnen de fanpagina van een bepaald bedrijf of website ‘liken’ waardoor een fanpage meer fans krijgt. Door het verkrijgen van meer fans heeft het bedrijf een groter bereik.

Prijsvragen op Facebook

Zit je dagelijks op Facebook, en struin je dagelijks je account en het internet af op zoek naar prijsvragen? Dan is deze pagina iets voor jou! Hier vind je regelmatig Facebook prijsvragen waarbij je bijvoorbeeld met je Facebook account een Fanpage moet liken. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden waarbij je bijvoorbeeld op een poll moet reageren en de winnaar wordt gekozen onder de mensen die het juiste antwoord hadden ingevuld.