Navulverpakkingen oplaadbare sigaretten actie 5=4 en 9=7!

Rook je i-slide elektronische sigaretten? Dan kun je nu gebruik maken van de actie 5 halen is 4 betalen of 9 halen is 7 betalen! Deze actie heeft alleen betrekking op de navul verpakkingen van i-slide elektronische sigaretten. In totaal zijn er 9 verschillende smaken, wil je ze allemaal eens uitproberen dan kun je gebruik maken van de actie 9 halen is 7 betalen. Je betaalt nu €69,65,- voor 9 navulverpakkingen, waarvoor je normaal gesproken €89,55 zou betalen.

 

Over oplaadbare sigaretteni-slide.nl

Ook voor rokers die nog geen i-slide elektronische sigaretten roken, is het de moeite om eens een kijkje te nemen op de website van www.i-slide.nl. De i-Slide is de nieuwkomer van 2014 onder de elektronische sigaretten. Voor het roken van i-Slide sigaretten wordt het aanbevolen om een i-Slide starterspakket aan te schaffen. Het starterspakket is voorzien van een Portable Charging Case (PCC), waarin de oplaadbare sigaretten en navul filters kunnen worden bewaard. De PCC is een mooi luxueus doosje, wat qua look en feel te vergelijken is met een normaal pakje sigaretten. De sigaretten van i-Slide zijn ook zo ontworpen dat ze precies op echte sigaretten lijken. De e-sigaretten hebben de zelfde afmetingen en lichten zelfs rood op, wanneer je een trekje neemt. Deze PCC kan men dagelijks gebruik, en zoals de naam Portable Charging Case al zegt, kunnen de e-sigaretten overal opgeladen worden. Men hoeft de PCC zelf slechts 1 keer per week op te laden. Verder heeft men voor het roken van de elektronische sigaret van i-Slide een batterij en een filter nodig. De batterij is het witte gedeelte van de sigaret, welke in de PCC wordt opgeladen en de filters zijn net als bij gewone sigaretten, deze filters zijn echter voorzien van een smaakje en van een door jou te kiezen hoeveelheid nicotine. De batterijen gaan één tot twee jaar mee en kunnen los bijbesteld worden. Met 1 filter kan men ongeveer evenveel trekjes nemen als normaal gesproken 1,5 pakje normale sigaretten. De filters worden geleverd in pakjes met vijf stuks en kosten normaal gesproken €9,95. Met deze speciale actie kan men 5 pakjes kopen voor de prijs van 4 en 9 pakjes voor de prijs van 7. Zo kan men op een voordelige manier alle verschillende smaken uitproberen.

E-sigaretten

Het roken van e-sigaretten wordt nog wel eens in twijfel getrokken omdat sommige critici zeggen dat het roken van e-sigaretten niet gezond zou zijn. één ding is in ieder geval zeker; het roken van e-sigaretten is veel beter voor de gezondheid dan het roken van normale sigaretten. E-sigaretten bevatten geen gevaarlijke stoffen zoals teer en koolmonoxide. Daarnaast kan men met het roken van e-sigaretten aanzienlijk besparen. Men moet een eenmalige investering doen voor de PCC, welke er men na enkele weken al uit heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>